Stage Marketing

Word jij onze nieuwe collega? 

Op 27.04.2017 werd de lancering van de NOWJOBS app officieel een feit. Al heel wat werkgevers vonden in enkele seconden een medewerker en veel studenten en flexi-jobbers verdienden een centje bij dankzij de app!

Een beetje context

In Vlaanderen is de NOWJOBS app reeds een groot succes. Er registreerden zich het voorbije jaar maar liefst 6.740 bedrijven en méér dan 174.000 bijverdieners. Eind september lanceerden we in Nederland, dus zijn we ondertussen ook een internationaal merk!

NOWJOBS is op zoek naar een stagiair die verzot is op sociale media, blogs kan schrijven als geen ander, er van houdt om leuke marketingcampagnes en wedstrijden te organiseren & die een krak is alles wat met digitale marketing te maken heeft (of er alles over wil leren).

Hoe ziet jouw takenpakket eruit?

Luik communicatie:

  1. Contentmarketing: relevante blogartikels schrijven BTC (naar onze bijverdieners) en BTB (naar werkgevers).
  2. Contentplanning op sociale media (Facebook & Instagram): opstellen van een contentplan. Welke content plaats je op welke kanalen, wat zijn voor jou de beste publicatietijden en op welke manier geef je al die content vorm?
  3. Nieuwsbrieven en mailings opstellen rond nieuwe ontwikkelingen in de app, wedstrijden, grote projecten… Aan de hand van MailChimp. Daarnaast de opmaak verzorgen, A/B testen & analyse van de resultaten.
  4. Andere marketingideeën implementeren zoals leuke wedstrijden en campagnes om meer instroom te genereren.

Luik digitale marketing:

  1. Advertenties op sociale media (Facebook en Instagram): opmaak en beheer van verschillende campagnes en advertenties, A/B testen, analyse van de resultaten.
  2. Website beheer: opmaak van verschillende blogberichten en landingspagina’s, up to date houden van de website en SEO optimalisatie.
  3. Google Analytics: opvolgen en analyseren van websiteverkeer en succesmeting campagnes.
  4. Google AdWords: SEA campagnes opmaken, opvolgen en optimaliseren.

Ons kantoor ligt in de prachtige hoofdstad van Oost-Vlaanderen, Gent en is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer. Heb jij zin om mega veel bij te leren? Solliciteer dan als de bliksem en kom terecht in een top team!

Other jobs
Sales Consultant
Gand
NOWJOBS cherche un/une Sales Consultant expérimenté(e) qui aime les défis, a de l'ambition, peut travailler de manière indépendante, a l'initiative dans le sang, communique l'enthousiasme et fait preuve d'une grande flexibilité. Enfin, NOWJOBS cherche quelqu'un qui, comme nous, veut faire une réussite de chaque histoire.
Meer info