Voor bedrijven

LAST MINUTE EXTRA PERSONEEL GEZOCHT?


Jij als horeca-uitbater weet als geen ander dat de horecawereld een harde stiel is. Elke dag opnieuw geef je het beste van jezelf om jouw klanten tevreden te stellen, want horeca dat is jouw passie. Hoe graag je het ook alleen zou doen, soms heb je extra hulp nodig. Een jobstudent of flexi-jobber die je op drukke momenten kan inschakelen én waar je ook echt op kan rekenen, daar droom jij van! 

Maar hoe maak je die droom nu realiteit? Hoe start je de zoektocht naar geschikte extra’s?  

​1. Betrek je vaste medewerkers 

Zit je in de knoop door personeelstekort? Vraag eens rond bij je vaste medewerkers: kennen zij iemand die wil bijklussen (als student of flexi-jobber)? Vaak krijg je op die manier al verschillende potentiële medewerkers binnen. Door je medewerkers te betrekken, geef je hen bovendien het gevoel dat ze inspraak hebben en dat er naar hen geluisterd wordt. Win-winsituatie, toch?

Heb je al enkele mensen in gedachten maar zoek je nog naar een manier om ze voordelig in te schrijven? Zoek niet verder. Met de app NOWJOBS is het makkelijker dan ooit.

2. Zorg dat je er als zaak leuk uitziet om bij te werken

Het is belangrijk om online goed aanwezig te zijn. Toon hoe leuk het is om bij jou te werken en geef mensen de doorslaggevende reden om bij jou te solliciteren. Op die manier kan je ook eens jouw medewerkers in de spotlight zetten en tonen dat de sfeer even belangrijk is als het werk dat wordt verricht. 

3. Verspreid je vacature

Ken je niemand in jouw directe omgeving die als jobstudent of flexi-jobber aan de slag kan? Verspreid dan zeker jouw vacature op verschillende kanalen. Dringt de tijd en kan je geen uren werk steken in het opvolgen van alle sollicitaties?

Dan is NOWJOBS misschien de oplossing. NOWJOBS is dé mobiele app waarmee je binnen de 2 uur dé ideale bijverdiener vindt. Het enige wat je moet doen, is de app downloaden en een vacature aanmaken. De sollicitaties zullen heel snel binnenkomen. Jij hoeft enkel de ideale bijverdiener te selecteren en klaas is kees! Wij zorgen voor het contract en correcte loondadministratie.