Voor bedrijven

Sinds augustus 2020 heeft NOWJOBS er een nieuwe klant bij: Leonidas Ninove. Leonidas is een chocolatier waar je pralines, cadeauverpakkingen en geschenkmanden kan vinden. De winkel is gelegen in het Ninia Shopping Center in het centrum van Ninove. 


Sven van Leonidas leerde de app kennen via één van zijn jobstudenten, Aagje. Zij vertelde hem dat ze naast Leonidas ook nog bijverdient bij een frituur en dat daar alles verloopt via NOWJOBS. Via onze applicatie werd ze in de frituur meteen na afloop van de job betaald, terwijl ze bij Leonidas telkens een week moest wachten op haar loon. Op basis van haar ervaringen was Sven overtuigd en installeerde hij de app. Ondertussen gebruikt hij de app frequent om eenvoudig zijn personeel in te schrijven. 


“NOWJOBS is heel gemakkelijk om te gebruiken. Ik heb geen administratie en ik hoef nooit meer te mailen naar een interimkantoor met last minute wijzigingen of om de uren te bevestigen. Alles wordt voor mij geregeld. Ook de snelheid is echt een pluspunt, ik kan tot een halfuur voor aanvang van de shift iemand onder contract zetten. 


Ik schrijf vooral eigen personeel in via het payrollsysteem van NOWJOBS, maar als iemand van mijn eigen poule wegvalt, kan ik nog steeds beroep doen op de database van NOWJOBS. Zo vind ik sowieso een bijverdiener voor elke shift,  dat is handig!” 


Het grootste voordeel van de app vindt Sven de instant uitbetalingen. Dankzij deze flitsbetaling kan hij bijverdieners aan zijn bedrijf binden en blijven ze graag werken voor hem. “Ze komen werken en na afloop van de shift, staat het welverdiende geld letterlijk binnen enkele seconden op hun rekening.” Op die manier kan hij rekenen op een poule van trouwe bijverdieners op de app. 


Wil jij ook graag aan de slag met NOWJOBS? Download de applicatie en ga snel aan de slag!