31 juli 2020

Bijverdiener Lien deelt haar ervaring met de NOWJOBS-app

Een enthousiaste jonge vrouw

Lien uit Loppem heeft sinds 10 juni 2017 een profiel op NOWJOBS. Ze heeft al bij maar liefst 17 verschillende werkgevers gewerkt en zet zich met veel plezier in voor jobs in de horeca. We vroegen haar wat zij het leukste vindt aan een job vinden via onze app.

Vlotte betaling en vacatures bij de vleet

“Ik deel graag met jullie mijn mening over de NOWJOBS-app, die trouwens heel handig is in gebruik.

Zowel voor werkgever als voor werknemer is het een makkie om de app te gebruiken. Als bijverdiener krijg ik vaak recente vacatures waarop ik snel en gemakkelijk kan reageren. Telkens wanneer ik een sollicitatie verstuurd heb, is het een kwestie van tijd vooraleer er een contractvoorstel binnenkomt. In de volgende stap is het handig dat ik al dan niet het contract kan aanvaarden, zodat ik echt een job vindt die bij mij past. 

Dankzij de berichtenfunctie kan ik vlotjes communiceren met de werkgever, nadat hij/zij een gesprek is gestart. 

En de kers op de taart is natuurlijk de snelle betaling. Ik moet soms slechts enkele uren wachten en het welverdiende bedrag staat al op mijn rekening. Ik ben een heel tevreden bijverdiener!”

Bedankt!

Bedankt voor je mooie woorden en harde werk, Lien! Wil jij net als zij ook in enkele kliks jouw droomjob vinden en supersnel betaald worden (wist je trouwens dat je via flitsbetaling nu direct na de job al je centjes kan ontvangen)? Dan vind je alle openstaande vacatures in jouw buurt via onze gratis app. 

 

Download nu de NOWJOBS-app!

Kan je niet wachten om aan de slag te gaan met de applicatie van NOWJOBS? Download hem helemaal gratis, maak een profiel aan & ontdek de vele voordelen.

account_circle

Marketing - 31 juli 2020