Voor bijverdieners

DE 7 LEUKSTE STUDENTENJOBS WAARVOOR JE GRAAG JE BED UITKOMT!

Heb je nood aan extra geld, maar zie je er tegenop om te gaan werken? Weet dan dat een job niet altijd saai hoeft te zijn! Koppel het aangename aan het nuttige en ga voor een van volgende vakantiejobs.

Waterglijbaan-tester

Ben jij bij hoge temperaturen niet uit het water te slaan? Dan is deze vakantiejob je op het lijf geschreven! De nieuwste en coolste waterglijbanen trotseren en ervoor betaald worden, is dan ook de droom van elke waterrat. Het is niet enkel fun in het water, maar je reist als fulltime-waterglijbaantester ook nog eens de wereld rond om verschillende waterpretparken te beoordelen. 

Proefkonijn

Ben je liever lui dan moe en ben je een dare devil die niet terugdeinst voor een prikje? Dan is je lichaam ter beschikking stellen voor medische wetenschap misschien wel iets voor jou! Je kan namelijk nieuwe geneesmiddelen uittesten in ruil voor een vergoeding die kan oplopen tot vele honderden euro’s.  De experimenten kunnen zeer gevarieerd zijn; van dagelijks in een potje plassen tot dagenlang opgesloten zitten in een luxehotel. Klinkt als makkelijk geld verdienen, toch?

Huwelijksreis-tester

Kan je geen moment zonder je partner, hou je van reizen, maar is op vakantie gaan onmogelijk door de grote kost die eraan vasthangt? Als huwelijksreis-tester moet je je hierover geen zorgen maken! Zo werd een Iers koppel vorig jaar geselecteerd om zes maanden door Azië, Afrika, Amerika en Europa te reizen. In ruil hiervoor kregen zij een loon van maar liefst 20.000 euro! Toch een addertje onder het gras? Nee hoor! Het koppel moest enkel een blog schrijven waarin ze hun ervaringen deelden en voor de rest gewoon genieten!

Cocktailrecensent

Hou je van cocktails, maar drink je ze liever zelf op dan aan anderen te serveren? Dan ben jij de geschikte kandidaat voor een job als cocktailrecensent. De enige vereisten waaraan je moet voldoen, zijn beschikken over goede smaakpapillen en een sterke lever… De vacatures zijn schaars, maar toch bestaan ze!

Dierenoppas

Ben je een echte dierenvriend? Dan is oppassen op de dieren van baasjes die met vakantie zijn zeker iets voor jou! Dierenoppas is een leuke en zeer gevarieerde vakantiejob. Zo zal je de dieren zowel moeten voederen als uitlaten, bovendien met ze spelen en hen overladen met een enorme dosis liefde. Wat je precies zal moeten doen hangt natuurlijk af van het soort dier.

Gametester

Als echte gamer heb je natuurlijk geen tijd meer over om een studentenjob erbij te nemen. Stel je eens voor hoe fantastisch het zou zijn mocht je gewoon vanuit je zetel kunnen blijven gamen en hierdoor geld te verdienen… Wel, het kan! Wanneer je als gametester aan de slag gaat, test je de allernieuwste games nog voor dat ze in de winkelrekken liggen. Let the games begin!

Kattenknuffelaar

Hou jij van katten en ben je gek op het knuffelen van deze spinnende beestjes? Dan boek je best snel een ticket naar Dublin want daar zijn ze op zoek naar een kattenknuffelaar! Jep, je leest het goed! Het gaat om een fulltime job voor enkele maanden in een kliniek die zich volledig richt op katten. De kattenknuffelaar is verantwoordelijk voor het aaien en gerust stellen van de katten.

Ben je zelf op zoek naar een leuke vakantiejob? Bekijk dan zeker ons aanbod aan vacatures in de app en wie weet vind jij wel de studentenjob van je leven!